Folkelig bibellesning i praksis
Onsdag kveld 23.mai er «Folkelig bibellesning i praksis» tema når Trøgstad og Båstad starter sitt nye konsept  «Trosforum for voksne». 
Les mer
Bli med til Furuberget i Tosebygda Kristi Himmelfart!
KL 11 er det gudstjeneste på Furuberget Grendehus. Biskop Atle Sommerfeldt og Tosebygda Sangkor m.fl. deltar. Buss fra Ventakrysset i Båstad kl 09.45
Les mer
Det blir dugnader i og rundt menighetshusene våre onsdag 2.mai
Anleggskomiteen på Kirkestua og husstyret i Kirkestallen ønsker alle velkommen!
Les mer
NY babysanggruppe starter mandag 30.april kl 10.30 i Kirkestallen
Obs: det blir kun ei gruppe denne runden, og ikke to som først annonsert. Vi har babysang som før, og åpner opp for at de eldste babyene også blir med - som før.
Les mer
Blir du 6 år i år og skal du begynne på  skolen til høsten?
Da er dette noe for deg: klubb for alle 6åringer i april!
Les mer
Knøttesang og minigospel
- med middag for hele familien! Torsdag 19.april kl 17.00
Knøttesang og minigospel
Velkommen til ”Knøttesang” for barn mellom 1-3år og ”Minigospel” for barn mellom 3-5 år. Samlingene er annenhver torsdag i Kirkestua i Båstad, med servering av enkel middag for hele familien fra kl 17-17.30. Etterpå har vi sang- og musikksamling inndelt etter alder.
Les mer
Kirkelig fellesnemd for Indre Østfold
Fellesnemda arbeider med sammenslåingsprosessen av de fem kirkelige fellesrådene i kommunene som skal sammenslås; Høbøl, Spydeberg, Askim, Eidsberg og Trøgstad. Les mer om det på fellesnemdas egen nettside. Trykk Les mer og åpne lenken.
Les mer
Trøgstad sparebank med raus gave til Kirkestallen
Det er mange oppussingsbehov som er avdekket gjennom prosjektet som nå pågår for å ruste opp og modernisere Kirkestallen. I den forbindelse søkte Kirkestallenkomiteen banken om støtte. Trøgstad sparebank sa ja og bidrar med kr. 35.000,- som i sin helhet dekker utgiften til ny inngangsdør. Stikk bortom Stallen selv og se på det pene resultatet!
Les mer
"Kjøp en stol" til Kirkestallen!
Oppussingen av Kirkestallen fortsetter og nå skal alle stolene trekkes om i mer moderne farger. Du inviteres til å bidra til oppussingen gjennom å finansiere en stol eller flere. Send kr. 450,- til Trøgstad menighets konto 1140.20.16835, eller kom innom kirkekontoret og få med deg en lapp med fremgangsmåte. Trøgstad sparebank har bidratt i andre deler av prosjektet med kr. 35.000,- til ny inngangsdør. Se bilde ved å trykke på "les mer."
Les mer
Strikkekafe!!
Velkommen til Kirkestallen hver tredje onsdag i måneden klokka 19!!
Strikkekafe!!
Bildet er fra den første Strikkekaféen i september 2016. - Det er kjempehyggelig at dette slo an, sier initiativtakerne Liv Serina Dale og Toril Aas. Nå har vi hatt Strikkecafe i ett år, og vi fortsetter til høsten. Strikkecafeen er del av "Alltid på onsdag," se annen artikkel på nettsiden for datoer. Neste gang kommer vel du også?
Les mer
 
 Vil du lese eldre artikler? Klikk her.
Mai20
Søndag, Mai 20, 2018
11:00 Søndag 20. mai - 1. pinsedag: Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11.
Pinsedags-Gudstjeneste i Båstad kirke kl. 11 v/Reidar Strand. Offer til menighetsarbeidet. Enkel kirkekaffe etter gudstjenesten.
 
Mai21
Mandag, Mai 21, 2018
10:00 Babysang i Kirkestallen
Babysang kl 10.30
 
Mai23
Onsdag, Mai 23, 2018
19:00 APO: Folkelig bibellesning - Kirkestallen kl.19
Trosforum for voksne" Tema er "folkelig bibellesning i praksis." Følges opp med tre onsdager til høsten, en i hver mnd sept-nov. Dette er tenkt å være en oppfølging av behov/ønsker som ble formidlet av deltagerne på Være-med-kurset i vinter. Ansvarlige: Reidar, Berit og Gunnlaug.
 
Mai26
Lørdag, Mai 26, 2018
11:00 Lørdag 26.5 kl. 11 - Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konf.gudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til ungdomsarbeidet i menighetene.
13:00 Lørdag 26. mai kl. 13 Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke kl.13 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til Ungdomsarbeidet i menighetene.
 
Mai27
Søndag, Mai 27, 2018
11:00 Søndag 27. mai kl. 11 Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke v/Elin Moskvil og Reidar Strand.
Konfirmasjonsgudstjeneste i Trøgstad kirke kl. 11 v/Elin Moskvil og Reidar Strand. Ofring til Ungdomsarbeidet i menighetene.
Mai28
Mandag, Mai 28, 2018
10:00 Babysang i Kirkestallen
Babysang kl 10.30
 
Powered by Cornerstone